CTGlobal

CTGlobal er en førende konsulent- og udviklingsvirksomhed med fokus på cloud, data og cybersikkerhed. Med en strategisk PR-indsats positionerede virksomheden sig hos interessenter og potentielle nye talenter.

Kort og godt

Situation

CTGlobal er en førende konsulent- og udviklingsvirksomhed med fokus på cloud, data og cybersikkerhed. En del af CTGlobals mission er at drive overgangen af IT fra, hvad der ofte betragtes som en nødvendig bundlinje bestående af hardware og software vedligeholdt af en gruppe specialister til toplinjen og en afgørende komponent af cybersikkerhed og succes. Ønsket var at fortælle historien om, hvordan CTGlobal og virksomhedens mange internationale kunder lykkes med henblik på at skabe øget kendskab blandt interessenter og potentielle nye talenter.  

Løsning

På baggrund af et tæt samarbejde med virksomhedens ledere og en række nøgleinteressenter hos CTGlobal, har Substantia udviklet en kommunikations- og PR-plan, herefter for at implementere en række udvalgte PR-indsatser.  

Resultat

Den strategiske PR-indsats handlede om at udarbejde og placere aktuelt vinklede historier inden for en besluttet timeframe. Resultatet bestod af en række omtaler i strategisk udvalgte medieoutlets, herunder både print og digitale medieplatforme.

Beskrivelse

CTGlobal er en førende konsulent- og udviklingsvirksomhed med fokus på cloud, datacenter, sikkerhed og enterprise client management med hovedkvarter i København med kontorer i Norden, Baltikum og Nordamerika. Virksomheden blev grundlagt i 1999.

Link til hjemmeside: www.ctglobalservices.com 

Interesseret i at høre mere om vores cases og ydelser?

Kontaktperson

Ræk ud til Louise, hvis du er interesseret i at høre mere om projektet, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt
Kontakt