Innovationsfonden

Med en ny kernefortælling og kommunikationsstrategi er der blevet sat skarpt fokus på Innovationsfondens vigtige rolle som bindeled og accelerator for innovation i samfundet.   

Kort og godt

Situation

Innovationsfonden skaber gode rammer for landets iværksættere, forskere og virksomheder, så de kan udvikle innovative og levedygtige løsninger på samfundets konkrete udfordringer. Det betyder også, at de internt såvel som eksternt skal agere forbillede og være frontløber på innovation – og ovenpå de seneste års forandringer i Fondens omgivelser, har det stillet nye krav til strategi og kommunikation.

Løsning

Innovationsfonden har fået udviklet en kommunikationsstrategi og kernefortælling, der fokuserer på Innovationsfondens afgørende rolle som bindeled. En rolle, der ikke blot accelerer innovation, men som forbinder dem, der finder fremtidens løsninger.

Resultat

Indsatsen sikrede intern effektivitet, ejerskab og et fælles fokus på Fondens videre rejse, hvor innovation er drivkraften bag det danske samfunds konkurrenceevne og bæredygtighed.

Beskrivelse

Innovationsfonden er sat i verden for at løfte strategiske forsknings- og innovationsprojekter i hele Danmark. Fonden investerer aktivt i idéer, viden og teknologi samt katalyserer samarbejde mellem forskere, iværksættere og virksomheder med det sigte at skabe værdi og arbejdspladser.  

Link til hjemmeside: https://innovationsfonden.dk/da 

 

 

Interesseret i at høre mere om vores cases og ydelser?

Kontaktperson

Ræk ud til Frank, hvis du er interesseret i at høre mere om projektet, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt
Kontakt