Jeudan

Jeudan så et behov for at tydeliggøre virksomhedens ambitioner for deres bæredygtighedsstrategi, hvor et større trecifret millionbeløb var afsat til at fremme virksomhedens samfundsansvar.

Kort og godt

Situation

Jeudan investerer i og driver større kontor- bolig- og detailejendomme i København. Som en af Danmarks største virksomheder for ejendomsdrift i Hovedstaden, der tilbyder et bredt udbud af ejendomsrelaterede rådgivnings-, service- og bygningsydelser, følger også et stort ansvar. Jeudan så et behov for at tydeliggøre virksomhedens ambitioner for deres bæredygtighedsstrategi, hvor et større trecifret millionbeløb var afsat til at fremme virksomhedens samfundsansvar.

 

Løsning

Substantia har i samarbejde med Jeudan udviklet en plan for, hvordan Jeudan aktiverer deres ansvarligshedsrapport – på egne kanaler, internt og i pressen. Det særlige fokus for medie- og pressehåndteringen var Jeudans ønske om at bidrage til at udvikle en hovedstad med liv, puls og udvikling – som samtidig fremstår ordentlig og vedligeholdt.

Resultat

Kommunikationsindsatsen har sikret transparens og tydeliggjort det ansvar og de muligheder, der kan skabe en langsigtet bæredygtig forretning til gavn for kunder, medarbejdere og ejere – og i sidste ende til gavn for hele samfundet.

Beskrivelse

Jeudan A/S er Danmarks største børsnoterede ejendoms- og servicevirksomhed og tilbyder et bredt udbud af ejendomsrelaterede rådgivnings-, service- og bygningsydelser.

Link til hjemmeside: jeudan.dk

Interesseret i at høre mere om vores cases og ydelser?

Kontaktperson

Ræk ud til Louise, hvis du er interesseret i at høre mere om projektet, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt
Kontakt