Kaktustårnene

Med spidse facader og karakteristiske konturer er Kaktustårnene blevet en del af Københavns skyline. Op til lanceringen, opstod der behov for en klar fortælling og kommunikation om projektet. 

Kort og godt

Situation

Med spidse facader og karakteristiske konturer er Kaktustårnene blevet en del af Københavns skyline. Ligesom ørkenplanten, der inspirerer navnet, er Kaktus Tårnene et enestående eksempel på effektivt design og enkel, funktionel stil, der forvandler den engang golde by-ørken Kalvebod Brygge til et grønt og indbydende community og samlingspunkt. Bag byggeriet står selskabet Catella, der har investeret i projektet, der er tegnet af Bjarke Ingels Group. Op til lanceringen opstod der behov for en klar fortælling og kommunikation om projektet.

Løsning

Kaktustårnene fik en skarp fortælling, en hjemmeside og en kommunikationsplan, som skulle sætte retningen for kommunikationen omkring lanceringen.

Resultat

Resultatet bestod af en fortælling og løbende kommunikation om projektet, der skaber både intern og ekstern anerkendelse. Denne fortælling er oversat til en hjemmeside, der både kan bruges til at tegne en lejlighed og til kommercielle formål.

Beskrivelse

Kaktus Towers er eksklusive lejeboliger, designet af prisvindende arkitekter og placeret midt i København tæt på pulserende kvarterer som Vesterbro, Kødbyen og Islands Brygge. Fordelene er mange ved smart living. Udover den indlysende bæredygtige levevis, hvor forbruget af vand og varme er skåret ned til et minimum i din lejlighed, er der nem adgang til en lang række faciliteter; træningscenter, caféområde, vaskeri, work lounges, mødelokaler, events og store loungeområder.

Link til hjemmeside: kaktus-towers.dk 

Interesseret i at høre mere om vores cases og ydelser?

Kontaktperson

Ræk ud til Louise, hvis du er interesseret i at høre mere om projektet, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt
Kontakt