Københavns Professionshøjskole

Alle strategier kræver en kulturel, organisatorisk forankring for at lykkes. Med et kulturelt landkort er der skabt fælles grobund, for hvordan den organisatoriske forankring kan lykkes.

Kort og godt

Situation

Alle strategier kræver en kulturel, organisatorisk forankring for at lykkes. Københavns Professionshøjskole har i 2018-19 gennemført en fusion og den nye strategi ’Fælles om fremragende undervisning’. Strategien understøttes af en række kulturelle dimensioner, der sikrer forankring af strategien. Disse kulturelle dimensioner identificeres gennem en række workshops, hvor strategien ‘oversættes’ til konkret organisationskultur.

Løsning

Professionshøjskolen har modtaget rådgivning over en længere periode i et samlet projekt med tre faser: En undersøgelse af KP’s kulturelle DNA, en konkret ’medarbejderrejse’, hvor strategien skal opleves, forstås og huskes af både medarbejdere og ledere, samt produktionen af en række handlingsorienterede formater, der kan bruges fremadrettet og direkte i KP’s hverdag.

Resultat

Resultatet bestod af et sprogligt og visuelt ‘landkort’, som opridser det kulturelle landskab i organisationen og som lederne kan bruge og reflektere over i det daglige. 

Beskrivelse

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark. Københavns professionshøjskole har sit udgangspunkt i Region Hovedstaden og er en af seks professionshøjskoler i Danmark.

Link til hjemmeside: www.kp.dk 

Interesseret i at høre mere om vores cases og ydelser?

Kontaktperson

Ræk ud til Marcus, hvis du er interesseret i at høre mere om projektet, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt
Kontakt