Naturkraft

Naturkraft er en oplevelsespark ved Ringkøbing, hvor du kan komme tæt på den vestjyske natur. Op til åbningen af parken i 2020, satte en strategisk kommunikationsindsats fokus på åbningen og Naturkrafts identitet som en katalysator for den grønne omstilling.

Kort og godt

Situation

Naturkraft er hele Danmarks nye oplevelsesarena og en afgørende katalysator for den grønne omstilling. En naturarena for oplevelse, læring og fascination for naturen. Med de stedbundne ressourcer i Vestjylland er Naturkraft et unikt center med både lokal og global gennemslagskraft, og skal fungere som signaturaktør for regeringens ambitiøse klimamål. 

Løsning

Naturkraft fik udviklet en strategisk PR- og kommunikationsindsats, som markerer det fælles fokus for parken, og prioriterer parkens særpræg til den lokale og nationale klimafortælling. Løsningen bestod blandt andet af en grundfortælling, der blev aktiveret i en række forskellige indsatser og via eksisterende kanaler.  

Resultat

Eksekveringen af indsatsen var med til at øge kendskabet til parken op til – og under – åbningen i 2020, og bidrog til at positionere Naturkraft som en katalysator for den grønne omstilling, både lokalt og nationalt.

Beskrivelse

Naturkraft drives af Ringkøbing-Skjern Museum. Naturkraft er ejet af Fonden Naturkraft, og fondens formål er at inspirere til mere bæredygtig adfærd ved at sætte viden om natur, klima og bæredygtighed i spil, så gæsterne leger sig til ny viden gennem deres besøg i oplevelsesparken.

Link til hjemmeside:  www.naturkraft.dk 

Interesseret i at høre mere om vores cases og ydelser?

Kontaktperson

Ræk ud til Frank, hvis du er interesseret i at høre mere om projektet, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt
Kontakt