09

Corporate

Rekruttering

Den rigtige og professionelle rekrutteringsproces handler om at bringe den rigtige personen med de rette værdier, den rette indstilling og de rette kompetencer om bord i virksomheden. Værdien af den rette er stor, og smerten ved at ramme forkert er mærkbar. Den rette rekrutteringstilgang og -proces sikrer, at den nye leder eller specialist er det rigtige match med virksomhedens behov. Og den rette rekrutteringsproces værner mod det tab, det medfører i både tid og ressourcer at ramme forkert.

Vi ved, hvor stor en forskel det gør at få den rette person om bord det – for vores ledende rådgivere har selv siddet i ledende stillinger, bygger forretning og set effekten af både den helt rigtige og den helt forkerte rekruttering. Vores ledende rådgivere har i løbet af deres karrierer haft ansvaret for at rekruttere over hundrede personer – enten selv eller i samarbejde med diverse kendte headhuntervirksomheder. Det gør vi og vi har blik for både den rette rekruttering, men også den rette proces, screening og udvælgelse. Vi har erfaringen og metoden til at bistå dig med in rekruttering – på forskellige niveauer:

 

  • Screening og second opinion – Hvis du selv står for rekrutteringen eller har et rekrutteringsbureau til det, men ønsker et eksternt perspektiv på kandidaterne, kan vi levere det. Vi kender kommunikationsbranchen og alle den discipliner. vi kan både tjekke i markedet, tale med kontakter, gennemgå ansøgninger, forestå en case-løsning og gennemgå CVer, og tage en ekstra samtale.

 

  • Udvælgelse af kandidatfelt – Hvis du ønsker, at vi leverer et felt på typisk to til fire kompetente kandidater til en stilling, kan vi bistå med det. Vi kan vejlede om formulering af jobprofil og jobopslag, hvordan LinkedIn benyttes effektivt til rekruttering, kontakte mulige kandidater i en målrettet search-proces, screene og gennemføre samtaler, indtil du har et attraktivt felt, du og din organisation kan mødes med for at træffe den endelige beslutning om, hvem I ønsker at ansætte.

 

  • Fuld rekruttering – Vi kan påtage os at drive hele processen i et rekrutteringsforløb. Vi kan i samarbejde med dig og din organisation udarbejde beskrivelse af jobprofil evt. jobopslag. Vi kan drive en målrettet search-proces, teste kandidaters faglighed med cases og personlighed, kognitive kompetencer og personlige værdier og indstillinger med certificerede redskaber og rekrutteringskonsulent. Vi kan gennemføre samtaler efter teste metode, som fokuserer på at afdække værdier og indstilling til jobbet – samt evnen til at levere definerede resultater og indgå i et konkret team med et defineret ansvar som leder eller specialist. De endelige samtaler tager vi sammen, hvor du får en fuld rapport på de ledende kandidater til jobbet, vi har identificeret – og ud fra det kan du og din organisation så træffe den endelige beslutning om, hvem i vælger at ansætte.

Metode

En typisk rekrutteringsspecialist vil have gode kompetencer, men mangle indsigt i specifikke brancher og kompetencer. Den indsigt har vi og vi har en gennemtestet metode.

Vi ved, at en god rekruttering hviler på en række metode- og procesmæssige redskaber, der gør, at man dels får identificeret det rette kandidatfelt ved at gennemføre rette screening og kommer hele vejen rundt om kandidaten ved de rette samtaleteknikker, ved formulering af og evaluering af stillede cases, og gennem anvendelse af testede og certificerede kognitive test og test af personlighed.

 

Organisering og proces

Der er meget på spil, når den rette nye medarbejder/leder skal findes. Derfor stiller vi også altid med et erfarent team. Teamet består af erfarne seniorkræfter og en projektleder, samt vores tilknyttede ekspert i test af kognitive evner og personlighed.