Nyt initiativ inden for diversitet og inklusion

Posted
04/04/24

Diversitet, lige muligheder og inklusion er i stigende grad afgørende for organisationer og virksomheder, der konkurrerer om de mest kvalificerede talenter og ønsker at positionere sig som en relevant bidragsyder til et mere bæredygtigt samfund. DE&I er dog mere end et spørgsmål om etik og moral; det fungerer også som en strategisk faktor for langsigtet succes – på både de finansielle og ikke-finansielle bundlinjer.

Netop det stiller vi skarpt på i vores nye netværk, hvor vi dykker ned i kommunikation, positionering og ledelsesmæssig håndtering af diversitet og inklusion, ESG-tilgangen, samt konkrete metoder til at skabe synlig forandring. Netværket faciliteres i samarbejde med DE&I ekspert Natalia Rogaczewska, ejer af konsulentvirksomheden VÆRDBAR, forfatter til Barsel på Bundlinjen, skribent for Altinget og D&I Manager hos Accura Advokatselskab. Vi tør godt love, at deltagerne kan se frem til nogle meget spændende gæstetalere.

Ræk ud til Louise Helstrup Guldager på louise@substantia.dk eller Paulina Wata Rosenquist på paulina@substantia.dk, hvis du kunne tænke dig at høre mere.

Nyt initiativ inden for diversitet og inklusion