Kampagner

Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner

01

Strategi og koncept

Skal man bruge en kampagne, som blot handler om opmærksomhed, er det ikke os. Men har man en kompleks sag, et produkt eller en service, der kræver formidling og samspil med corporate brand og strategi, har vi erfaring i at skabe de resultater, der kan mærkes.

02

Oplysnings-, branding-, holdnings- og rekrutteringskampagner

Substantia driver og eksekverer kampagner, der gør en forskel for virksomheder, organisationer og samfund. Oplysningskampagner, der påvirker adfærd og livsstil. Brandingkampagner, der positionerer organisationer og virksomheder. Holdningskampagner, der sætter en dagsorden for politiske organisationer og NGO’er. Og rekrutteringskampagner, der tiltrækker for eksempel ledere, specialister og nøglemedarbejdere.

03

Digital indsats

Ønsker man at bevæge og engagere mennesker (og det gør vi), er det ikke nok blot at være digital. Internettet, søgemaskinerne og de sociale medier styres af algoritmer, men vejen til at skabe handling går stadig via hjertet. Og via den skæve, kreative og overraskende vinkel. Vi hjælper med jeres digitale indsats.

04

Film og lyd

Film er et fremragende medie til at formidle netop din historie og vision via billeder og lyd målrettet din modtager. Vi har forståelsen for at udtrykke det rette budskab på den rette platform, så du får mest muligt ud af din profilfilm. Og vi ved, at din virksomhed har sin egen fortælling, som skal være centrum.

05

Corporate film

Substantia udvikler og producerer film, der skaber kontakt – til kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere. Med en corporate film kan du dele de gode historier om, hvad I står for, og den forskel I gør i verden og for jeres kunder.

PROJEKTER PROJEKTER PROJEKTER PROJEKTER PROJEKTER PROJEKTER PROJEKTER PROJEKTER PROJEKTER PROJEKTER PROJEKTER PROJEKTER PROJEKTER PROJEKTER PROJEKTER

Se relevante kampagne-projekter

01 Kaktustårnene

Kaktustårnene

Med spidse facader og karakteristiske konturer er Kaktustårnene blevet en del af Københavns skyline. Op til lanceringen, opstod der behov for en klar fortælling og kommunikation om projektet. 

Læs mere
Læs mere
02 Grundfos – Safe Water

Grundfos – Safe Water

Med en international, digital kampagne blev der skabt opmærksomhed om det vigtige arbejde, der udføres af enkeltpersoner, virksomheder, NGO’er, regeringer og lokalsamfundene selv for at sikre vand til alle.

Læs mere
Læs mere
03 Naturkraft

Naturkraft

Naturkraft er en oplevelsespark ved Ringkøbing, hvor du kan komme tæt på den vestjyske natur. Op til åbningen af parken i 2020, satte en strategisk kommunikationsindsats fokus på åbningen og Naturkrafts identitet som en katalysator for den grønne omstilling.

Læs mere
Læs mere

Vores kompetencer

Vores rådgivere er et hold af erfarne kræfter, der har prøvet det meste. Arbejdet for danske og globale virksomheder. Arbejdet politisk, kommercielt og ledelsen af virksomheder i de sektorer, vi er specialister i: Infrastruktur, energi, pharma, professional services og den offentlige sektor.

Mød vores specialister

Peter Goll

Læs mere

Peter Goll Peter Goll Peter Goll Peter Goll Peter Goll Peter Goll Peter Goll Peter Goll Peter Goll Peter Goll Peter Goll Peter Goll Peter Goll Peter Goll Peter Goll Peter Goll Peter Goll Peter Goll Peter Goll Peter Goll
Peter Goll
Peter Goll er Administrerende Direktør & Partner hos Substantia og har 25 års erfaring som kommunikationsrådgiver og 20 år som leder med kommercielt ansvar, bl.a. som kommunikationsdirektør hos Københavns Lufthavn og har arbejdet som rådgiver inden for en lang række virksomheder med corporate kommunikation, Public Affairs, kriserådgivning, digital kommunikation, PR og positionering.
Paulina Wata Rosenquist

Læs mere

Paulina Wata Rosenquist Paulina Wata Rosenquist Paulina Wata Rosenquist Paulina Wata Rosenquist Paulina Wata Rosenquist Paulina Wata Rosenquist Paulina Wata Rosenquist Paulina Wata Rosenquist Paulina Wata Rosenquist Paulina Wata Rosenquist Paulina Wata Rosenquist Paulina Wata Rosenquist Paulina Wata Rosenquist Paulina Wata Rosenquist Paulina Wata Rosenquist Paulina Wata Rosenquist Paulina Wata Rosenquist Paulina Wata Rosenquist Paulina Wata Rosenquist Paulina Wata Rosenquist
Paulina Wata Rosenquist
Paulina Wata Rosenquist er partner og director of operations hos Substantia.  Hun har mere end 10 år erfaring i kommunikationsbranchen både fra den private- og offentlige sektor – senest som PR- og Kommunikationschef for en af landets store entreprenørkoncerner.
Louise Helstrup Guldager

Læs mere

Louise Helstrup Guldager Louise Helstrup Guldager Louise Helstrup Guldager Louise Helstrup Guldager Louise Helstrup Guldager Louise Helstrup Guldager Louise Helstrup Guldager Louise Helstrup Guldager Louise Helstrup Guldager Louise Helstrup Guldager Louise Helstrup Guldager Louise Helstrup Guldager Louise Helstrup Guldager Louise Helstrup Guldager Louise Helstrup Guldager Louise Helstrup Guldager Louise Helstrup Guldager Louise Helstrup Guldager Louise Helstrup Guldager Louise Helstrup Guldager
Louise Helstrup Guldager
Louise Helstrup Guldager er Partner og Director of PR & Crisis Management hos Substantia. Hun har arbejdet med PR, medier, strategisk kommunikation og krisekommunikation på begge sider af bordet i 17 år – de sidste 4 år hos Substantia. Louise rådgiver og træner administrerende direktører, bestyrelsesmedlemmer og ledere i den private og offentlige sektor med at opbygge og beskytte deres omdømme.

Interesseret i at høre mere om vores kampagneydelser?

Kontakt Paulina for at høre mere
Kontakt
Kontakt