Projekter

Vi er stolte af vores kunder og det arbejde, vi laver sammen. Her på siden kan du finde udvalgte projekter.

Jeudan

Jeudan så et behov for at tydeliggøre virksomhedens ambitioner for deres bæredygtighedsstrategi, hvor et større trecifret millionbeløb var afsat til at fremme virksomhedens samfundsansvar.

Byggeri og ejendommeInfrastruktur

EWII

EWII har afsat en milliard til et stort fiberudrulningsprojekt i Vejle. Med fokus på intern og ekstern kommunikation, har de forskellige stakeholdere kunne skabe stærkere relationer.

Byggeri og ejendommeInfrastruktur

Zirq Solutions

Zirq Solutions er ejet af Norsk Gjenvinning-koncernen, som i dag er Norges største leverandør af genanvendelse- og miljøtjenester. En strategi for PR- og PA-aktiviteter havde betydning for Zirq Solutions position på det danske marked.

Infrastruktur

Plesner

Plesner er et af landets førende advokatfirmaer. En kommunikationsstrategi, som understøtter firmaets forretningsstrategi, havde til formål at styrke Plesners allerede gode position og omdømme. 

Professional & financial services

Dansk Luftfart

Som en del af brancheforeningens mange indsatser, ønskede Dansk Luftfart at styrke danskernes viden om luftfartens grønne omstilling. 

InfrastrukturThird sector

KPMG

En ny position skal bidrage til virksomhedens arbejde med at styrke deres tilstedeværelse på det danske marked og har endvidere som mål at styrke KPMGs omdømme blandt kerneinteressenter. 

Professional & financial services