Projekter

Vi er stolte af vores kunder og det arbejde, vi laver sammen. Her på siden kan du finde udvalgte projekter.

Plesner

Plesner er et af landets førende advokatfirmaer. En kommunikationsstrategi, som understøtter firmaets forretningsstrategi, havde til formål at styrke Plesners allerede gode position og omdømme. 

Professional & financial services

OUH - Anæstesiologisk Intensiv Afdeling V

Anæstesiologisk Intensiv Afdeling V binder hele Odense Universitetshospital sammen og spiller derfor en afgørende rolle i at hele hospitalet fungerer. En uundværlig brik. Med en ny strategi er den samlede kurs for afdelingen sat, i forbindelse med flytning til det nye supersygehus i 2022.

InfrastrukturOffentlig sektorPharma og life science

Designmuseum Danmark

Efter en toårig historisk renovering, slog Designmuseum Danmark endelig dørene op igen i sommeren 2022. Med en PR-indsats blev disse budskaber tydeliggjort, så den eksterne kommunikation satte et markant aftryk med nyheden om genåbningen.

Third sector

Holbøll

Siden grundlæggelsen i 1947 har Holbøll været på en lang rejse. Med en ny grundfortælling er kursen sat for fremtiden – med en respekt for og hyldest til fortiden.

Byggeri og ejendommeInfrastruktur

Dansk Luftfart

Som en del af brancheforeningens mange indsatser, ønskede Dansk Luftfart at styrke danskernes viden om luftfartens grønne omstilling. 

InfrastrukturThird sector

KPMG

En ny position skal bidrage til virksomhedens arbejde med at styrke deres tilstedeværelse på det danske marked og har endvidere som mål at styrke KPMGs omdømme blandt kerneinteressenter. 

Professional & financial services