Atrium

Atrium har de seneste år gennemgået en større transformation som kursus- og netværksudbyder – og næste skridt i denne transformation er at sikre Atruims position som førende udbyder af life science kursustilbud og netværk.

Kort og godt

Situation

Atrium er del af Lif Group og har gennem 50 år tilbudt kompetenceudvikling og netværk til professionelle i life science-sektoren. Atrium har de seneste år gennemgået en større transformation som kursus- og netværksudbyder – og næste skridt i denne transformation er at sikre Atriums position som førende udbyder af life science-kursustilbud og netværk. Dette med ønske om en stærkere position og rolle på markedet og blandt konkurrenter.

Løsning

Tilgangen til arbejdet var indledningsvis at definere Atriums ændrede position og rolle med fokus på at få virksomheden til at skille sig ud på markedet og sikre vækst. Derudover bistod Substantia med udarbejdelsen af ændret purpose bl.a. med en samfundsrelevant vinkel: At man, når man efteruddanner sig, er med til at tage ansvar for fremtidens sundhed. Desuden indeholdt projektet en styrket brandplatform med en ny, skræddersyet kunderejse og signaturhandlinger.

Resultat

Atrium har fået en mere tydelig rolle og position med differentiering fra konkurrenter​, samt et nyt purpose, som gør at Atrium naturligt kan have en mening ift. samfundsdebatten. Substantia udarbejdede konkrete redskaber og handlingsplaner, der kunne sikre implementering eksternt og internt.

Beskrivelse

Atrium har gennem 50 år tilbudt kompetenceudvikling og kurser i life science-sektoren. Hvert år bliver ca. 2.500 kursister opdateret med den nyeste viden og udvider deres professionelle netværk. Hos Atrium møder du både danske og internationale kapaciteter, der hver især er specialister på deres felt.

Link til hjemmeside:  atriumcph.com

Interesseret i at høre mere om vores cases og ydelser?

Kontaktperson

Ræk ud til Paulina, hvis du er interesseret i at høre mere om projektet, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt
Kontakt