BASF

Gennem en strategisk PA-indsats fik BASF skabt en klar og fokuseret retning for det videre arbejde med at øge Nordens indsats for den cirkulære økonomi og for at styrke deres position på den grønne energidagsorden.

Kort og godt

Situation

Som en globalt førende kemivirksomhed har BASF en ambition om at skabe kemi for en bæredygtig fremtid. Virksomheden har derfor stort fokus på cirkulær økonomi og i særdeleshed teknisk innovation og genanvendelse. Den cirkulære økonomi er i stigende grad højt på dagsordenen globalt og ikke mindst i Bruxelles, som mere en nogensinde fremstår som en af ​​verdens stærkeste drivkræfter på dette område. Det klatrer også på dagsordenen i Norden, men mangler stadig den stærke politiske opmærksomhed og støtte, som den bredere grønne energidagsorden fortjener.

Løsning

Løsningen bestod i et public affairs roadmap, der havde til formål at klarlægge målsætningerne for virksomhedens PA-aktiviteter og  at definere det overordnede fokus for BASF. Roadmappet blev udviklet på baggrund af en lang række interviews og i samarbejde med udvalgte nøglepersoner i organisationen via workshops. 

Resultat

Med et strategisk roadmap fik BASF et samlet overblik over den politiske situation i relief til virksomhedens muligheder og relevans. Det har skabt en klar og fokuseret retning for det videre arbejde med at øge Danmarks indsats for den cirkulære økonomi og styrke BASF’s position på det grønne marked.

Beskrivelse

BASF er en globalt førende kemivirksomhed. Virksomhedens vigtigste kunder er at finde inden for industrierne for plast, kemikalier og byggeri samt bilindustrien og inden for ernæring og landbrug. BASF-koncernens virksomheder beskæftiger omkring 300 medarbejdere i Danmark. BASF kombinerer økonomisk succes med socialt ansvar og miljøbeskyttelse. Virksomheden yder bidrag til at finde svarene på globale udfordringer som klimabeskyttelse, energieffektivitet og ernæring.

Link til hjemmeside: www.basf.com

Interesseret i at høre mere om vores cases og ydelser?

Kontaktperson

Ræk ud til Frank, hvis du er interesseret i at høre mere om projektet, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt
Kontakt