Dansk Luftfart

Som en del af brancheforeningens mange indsatser, ønskede Dansk Luftfart at styrke danskernes viden om luftfartens grønne omstilling. 

Kort og godt

Situation

Brancheforeningen Dansk Luftfart (en del af DI Transport) er samlingspunkt for virksomheder, der er aktive i dansk luftfart. Brancheforeningen har fokus på medlemskredsens erhvervspolitiske interesser i national, europæisk og international henseende. Som en del af brancheforeningens mange indsatser, ønskede de at styrke danskernes viden om luftfartens grønne omstilling. 

Løsning

Substantias opgave bestod i at skabe en mere faktabaseret forståelse og bedre opbakning til luftfartens klimaomstilling blandt danskerne. I kommunikationen var fokus på, hvordan en bæredygtig luftfart er mulig i praksis og hvordan vi som nation kan komme videre og sikre fremgang. Der blev udviklet flere kampagneelementer, herunder quiz, explainervideo og en ny oplysningshjemmeside, som fungerede som landingpage for kampagnen.

Resultat

I 2022 blev en omfattende medie- og oplysningskampagne målrettet specifikt udvalgte befolkningsgrupper lanceret. Kampagnen satte fokus på grøn omstilling og den viste, at Danmark kan gå forrest og inspirere resten af verden når det gælder en grøn omstilling af luftfarten. Kampagnen kunne ses på platforme som Facebook og Instagram med dertil sideløbende PR-indsatser i landsdækkende medier. 

Beskrivelse

Brancheforeningen Dansk Luftfart (en del af DI Transport) er samlingspunkt for virksomheder, der er aktive i dansk luftfart. Brancheforeningen har fokus på medlemskredsens erhvervspolitiske interesser i national, europæisk og international henseende. Brancheforeningen arbejder for at sikre det danske luftfartserhverv en central rolle i den vækst og udvikling, som den globale udvikling fører med sig.

Link til hjemmeside: dansk-luftfart.dk

Interesseret i at høre mere om vores cases og ydelser?

Kontaktperson

Ræk ud til Peter, hvis du er interesseret i at høre mere om projektet, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt
Kontakt