Designmuseum Danmark

Efter en toårig historisk renovering, slog Designmuseum Danmark endelig dørene op igen i sommeren 2022. Med en PR-indsats blev disse budskaber tydeliggjort, så den eksterne kommunikation satte et markant aftryk med nyheden om genåbningen.

Kort og godt

Efter en toårig historisk renovering slog Designmuseum Danmark endelig dørene op igen i sommeren 2022. Museets samlinger, bibliotek og arkiver udgør det centrale videnscenter for den designhistoriske forskning i Danmark og med de mange nye udstillinger samt den gennemgribende renovering, taler museets fortælling ind i flere dagsordensættende temaer. Eksempelvis emner som kulturarv, bevaring og nytænkning af rollen som kulturformidler. Ønsket var en PR-indsats, der bidrager til at tydeliggøre og underbygge dette, så den eksterne kommunikation sætter et markant aftryk med nyheden om genåbningen.  

Løsningen blev en strategisk PR-indsats med formålet at bistå og tilrettelægge pressehåndteringen i forbindelse med genåbningen. Pressehåndteringen sikrer, at budskaberne om museet og museets arbejde når bredt ud i en national PR-dækning, der synliggør Designmuseum Danmark og skaber øget kendskab og relevans til de rette målgrupper.  

Presseindsatsen formidler museets kompetencer, historie, værdier og visioner op til – og under – genåbningen. Kommunikationen tegner et relevant billede af museet på en måde, som kan anvendes både i PR-arbejdet nu og fremadrettet af Designmuseum Danmark selv.

Beskrivelse

Med en unik placering i midten af Københavns historiske centrum, mellem turistmagneter, havnebade, virksomheder og gallerier udgør Designmuseum Danmark et levende arbejdsarkiv og indgang til Danmark som designdestination. I dag er museet et af Nordens centrale udstillingssteder for dansk og international, industriel design, kunstindustri og kunsthåndværk.
 

Link til hjemmeside: designmuseum.dk 

 

Interesseret i at høre mere om vores cases og ydelser?

Kontaktperson

Ræk ud til Louise, hvis du er interesseret i at høre mere om projektet, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt
Kontakt