DLR Kredit

Med en ny kommunikationsstrategi løftede og markerede DLR Kredit sig som en betydelig aktør i finansieringen af den bæredygtige omstilling.

Kort og godt

Situation

DLR ønskede at påtage sig en betydelig rolle i finansieringen af en mere bæredygtig verden – som en af Danmarks største långivere til landbruget og en vigtig aktør i finansieringen af boligudlejnings- og erhvervsejendomme.  

Løsning

Med en ny kommunikationsstrategi, der gælder frem mod 2023, positioneres DLR Kredits låntype ”Grøn RT-Kort” for at sikre et strategisk fundament og sammenhæng mellem vision, forretningskritiske mål, kommunikationsmål, målgrupper og konkrete aktiviteter.

Resultat

Indsatsen løftede og markerede DLR Kredit som en betydelig aktør i finansieringen af omstillingen mod et mere bæredygtigt samfund med fokus på omstillingen af landbrugssektoren og energieffektivitet i byerhvervsejendomme.

Beskrivelse

DLR Kredit finansierer landbrugs- og erhvervsejendomme i samarbejde med en lang række pengeinstitutter. Hele realkreditsektoren udgør en betydelig hjørnesten i finansieringen af Danmarks omstilling mod et mere klimavenligt og bæredygtigt samfund. DLR tilbyder derfor grøn finansiering på attraktive vilkår til landbrugs- og erhvervskunder, der vil være med til at accelerere den grønne omstilling og gribe de mange muligheder i den bæredygtige agenda.  

Link til hjemmeside: https://dlr.dk/

 

Interesseret i at høre mere om vores cases og ydelser?

Kontaktperson

Ræk ud til Peter, hvis du er interesseret i at høre mere om projektet, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt
Kontakt