EjendomDanmark

Med en ny kommunikationsstrategi kan EjendomDanmark nu gå forrest som medudvikler af bæredygtige og attraktive boliger, arbejdspladser og byrum.

Kort og godt

EjendomDanmark er en dansk, moderne erhvervsorganisation for ejendomsejere, udlejere og ejendomsadministratorer. Med en verden i forandring spiller særligt fire megatrends en betydende rolle på ejendomsmarkedet; Globalisering og kapitalbevægelser, miljø og klima, urbanisering og indsigt/viden. Det øger kravene til udbyderne, og EjendomDanmark så et behov for at tydeliggøre og spidse foreningens kompetencer.  

EjendomDanmark fik formuleret en kommunikationsstrategi, der professionaliserer erhvervsorganisationens kommunikation og kompetencer, og dermed sikrer det samfundsrelevante indhold indenfor de fire megatrends. 

Professionaliseringen betød, at EjendomDanmark i dag går forrest som moderne og åben erhvervsorganisation. Både på vegne af medlemmerne og i udviklingen af bæredygtige og attraktive boliger, arbejdspladser og byrum.

Beskrivelse

EjendomDanmark er en dansk, moderne erhvervsorganisation for ejendomsejere, udlejere og ejendomsadministratorer. Organisationen har ca. 5.000 medlemmer, der tilsammen dækker cirka 85 procent af det professionelle, private ejendomsmarked. Blandt deres medlemmer er pensionskasser, ejendomsselskaber, ejendomsadministratorer, grundejerforeninger, forsikringsselskaber og pengeinstitutter, fonde, advokater, ejendomsmæglere samt entreprenører, arkitekter og ingeniører.  

Link til hjemmeside: https://ejd.dk/

Interesseret i at høre mere om vores cases og ydelser?

Kontaktperson

Ræk ud til Peter, hvis du er interesseret i at høre mere om projektet, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt
Kontakt