Grenaa Havn

Grenaa Havn har vedtaget en strategi, der skal positionere havnen som partnerskabshavn for en grøn verden 2025. Med en PA-indsats, tager havnen en ledende position i debatten om at flytte tung transport fra land til vand og skabe gevinster for miljø og klima.

Kort og godt

Situation

Grenaa Havn har vedtaget en strategi, der skal positionere havnen som partnerskabshavn for en grøn verden 2025. Gennem projektet sikrede Grenaa Havn sig, at en ny havvindmøllepark blev placeret i Kattegat ved Hesselø. På den måde sikredes en lang række arbejdspladser på havnen og i Norddjurs Kommune. Yderligere gav projektet anledning til en styrket relation til Grenaa Havns nøglestakeholdere – såvel lokalt som national og særligt på Christiansborg.

Løsning

Løsningen bestod af en PA-indsats, hvor havnen tager en ledende position i debatten om at flytte tung transport fra land til vand og dermed skabe gevinster for fremkommelighed, miljø og klima samt Grenaa Havns virksomhed og position.

Resultat

En PA-indsats med tre spor; (1) udvikling af platform, (2) planlægning og alliancer, og (3) understøttende PR-eksekvering.

Beskrivelse

Grenaa Havn er en af Danmarks største erhvervs- og industrihavne. Havnen har et stort fokus på kernesegmenterne og effektive netværksforbindelser. I foråret 2020 kickstartede Grenaa Havn for alvor udviklingen af Sydhavnsområdet. Den gamle fiskerihavn transformeres til en ny maritim bydel for erhverv, kultur og oplevelser. Et attraktivt område med sjæl og charme. 

Link til hjemmeside: www.grenaahavn.dk

Interesseret i at høre mere om vores cases og ydelser?

Kontaktperson

Ræk ud til Marcus, hvis du er interesseret i at høre mere om projektet, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt
Kontakt