Grundfos - Safe Water

Med en international, digital kampagne blev der skabt opmærksomhed om det vigtige arbejde, der udføres af enkeltpersoner, virksomheder, NGO’er, regeringer og lokalsamfundene selv for at sikre vand til alle.

Kort og godt

Grundfos er førende inden for vand. Virksomheden bringer drikkevand ud til de mindste landsbyer og op i de højeste skyskrabere, behandler og fjerner spildevand, køler og varmer. Desværre er der i dag alt for mange samfund – ofte i de fattigste dele af verden – hvor adgang til sikkert vand er en daglig kamp eller helt umulig. Safe Water er en del af Grundfos-koncernen og fokuserer på “at gøre alt, hvad det kræver, for at få vand til alle.” 

Løsningen bestod af en corporate storytelling platform, der blev udviklet på baggrund af en proces, der blandt andet involverede analyse, møder og en række workshops i tæt samarbejde med udvalgte nøgleinteressenter. Som del af indsatsen, analyseret og produceret indhold, og udviklet en storybook med indhold, temaer og historier, samt en plan for eksekvering.  

På baggrund af den strategiske kommunikationsplatform blev der skabt en international digital kampagne, som skabte øget opmærksomhed om det vigtige arbejde, der udføres af enkeltpersoner, virksomheder, NGO’er, regeringer og lokalsamfundene selv for at sikre vand til alle.

Beskrivelse

Safe Water stræber efter at skabe varig effekt ved at transformere undertjente samfund gennem kommercielt levedygtige smarte vandløsninger, der bidrager til en bedre fremtid for alle. Grundfos har et tæt samarbejde med nogle af verdens førende humanitære og udviklingsbistandsorganisationer.  

Link til hjemmeside:  www.grundfos.com

Interesseret i at høre mere om vores cases og ydelser?

Kontaktperson

Ræk ud til Louise, hvis du er interesseret i at høre mere om projektet, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt
Kontakt