Herlev Hospital

Udviklingen af en grundfortælling var med til at samle organisationen og dens interessenter på fælles grundlag.

Kort og godt

Situation

Anæstesiologisk Afdeling på Herlev Hospital er en højtspecialiseret afdeling, der er med i processen fra akut behandling inden indlæggelse og hele vejen til genoplivning. Afdelingen er en af Herlevs største enheder og har løbende fokus på at forbedre og udvikle kvaliteten af den pleje og behandling, som de yder til patienterne. Der opstod et ønske om at formidle afdelingens kerneværdier, for at skabe et fælles grundlag for organisationen og interessenterne. Det skal skabe fællesskab trods forskellighed, medarbejdere iblandt samt patienter.  

Løsning

Gode grundfortællinger skaber mening og retning. De samler organisationen og dens interessenter på et fælles grundlag. Det var også opgaven for Anæstesiologisk Afdeling på Herlev Hospital. Afdelingen er en højtspecialiseret afdeling, der er med i processen fra akut behandling inden indlæggelse og hele vejen til genoplivning. Løsningen bestod af udviklingen og aktiveringen af en grundfortælling for Anæstesiologisk afdeling.

Resultat

Grundfortællingen for Anæstesiologisk Afdeling, vil i fremtiden danne ramme for afdelingens ledelse og arbejdsprocesser og dermed bidrage til endnu bedre oplevelser for medarbejdere, patienter og pårørende. Grundfortællingen blev aktiveret af afdelingsledere i en værdiproces, der definerede fire klare værdier.

Beskrivelse

Anæstesiologisk Afdeling er med sine mere end 430 medarbejdere er en af Herlev Hospitals største enheder. Afdelingens hovedopgaver er at bedøve patienter i forbindelse med operationer. Men ud over bedøvelse løser afdelingen andre væsentlige opgaver fx smertebehandling, intensiv terapi, overvågning efter operation samt genoplivning og behandling af akut syge patienter inden indlæggelse på hospital.

Link til hjemmeside:  www.herlevhospital.dk

Interesseret i at høre mere om vores cases og ydelser?

Kontaktperson

Ræk ud til Peter, hvis du er interesseret i at høre mere om projektet, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt
Kontakt