Holbøll

Siden grundlæggelsen i 1947 har Holbøll været på en lang rejse. Med en ny grundfortælling er kursen sat for fremtiden – med en respekt for og hyldest til fortiden.

Kort og godt

Siden grundlæggelsen i 1945 har Holbøll været på en lang rejse. Både tids- og ledelsesmæssigt. I dag, tre Holbøll-generationer senere og flere hundrede medarbejdere rigere, fejrer virksomheden, at de har haft skovlen i jorden i 75 år. Et sådant jubilæum giver anledning til at hylde fortiden, men også til at nytænke fremtiden.

Holbøll har fået udviklet en grundfortælling, der bygger på årelange familieerindringer, gode relationer og et mål om jordnær vækst i fremtiden, sammen. Grundfortællingen blev præsenteret for og delt ud til medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere til Holbølls 75-års jubilæum.

Grundfortællingen sikrede Holbøll en stærk position og konkurrencefordel i et marked, hvor det er afgørende at blive husket som nogen – og ikke blot noget. Den skaber fokus internt såvel som eksternt, binder historie og fremtid sammen og sikrer kraft og retning i næste kapitel, som byder på jordnær vækst.

Beskrivelse

Det startede i 1947, da grundlægger Carl Holbøll pludselig fik en god idé. Med enkle værktøjer skabte han et firma, der i dag ikke kun benytter store maskiner til komplekse opgaver. Samtidig er Holbøll blandt Danmarks største entreprenørvirksomheder med anlægsopgaver inden for jord, beton, kloak, belægning og fundering. Holbøll beskæftiger 220 medarbejdere i egen produktion, hvoraf 30 dygtige fagfolk er ansat hos datterselskabet Entreprenør Søren Kristiansen A/S. For Holbøll handler det om at være jordnære. Både i relationer, i enkeltheden og i entreprenørskabet.

Link til hjemmeside: holboell.dk

Interesseret i at høre mere om vores cases og ydelser?

Kontaktperson

Ræk ud til Paulina, hvis du er interesseret i at høre mere om projektet, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt
Kontakt