Inpay

Den danske fintech-virksomhed Inpay tilbyder hurtige, sikre og omkostningseffektive betalinger på tværs af landegrænser. En målrettet indsats medvirkede til, at Inpay fik styrket sin position som en stærk og relevant partner for NGO’er.

Kort og godt

Inpay ønskede at være en stærk og relevant partner for NGO’er, der skal overføre penge på tværs af landegrænser. Inpay leverer løsninger, som gør komplekse internationale pengeoverførsler enklere, hurtigere og med fuld transparens på omkostningssiden gennem direkte kontooverførsler. Det kan bidrage til at løse udfordringer for NGO’er, der oplever at internationale pengeoverførsler til for eksempel nødhjælp kan være både langsomme, upålidelige og forbundet med høje og uigennemskuelige gebyrer.

Substantia har bistået Inpay med at vise samarbejdspartnere, beslutningstagere, ansatte og eventuelle kunder, hvordan Inpays løsninger kan bidrage til at løse de udfordringer, som NGO’erne møder – og på den måde skabe værdi ud over det rent kommercielle.

For at understøtte dette har Substantia i samarbejde med Inpay gennemført et pilotprojekt. Projektet indebar bl.a. en kortlægning af de væsentligste stakeholders samt opdyrkelse af kontakter inden for NGO-sektoren. Derudover har Substantia bistået med udvikling af PR-aktiviteter, der understøtter fortællingen.

Inpay har styrket sin position som en stærk og relevant partner for NGO’er og etableret nye samarbejder med NGO’er, som gør det muligt at nå flere lande med penge til nødhjælp. Indsatsen var bl.a. medvirkende til etableringen af et samarbejde med Røde Kors i Danmark. Samarbejdet betyder, at Dansk Røde Kors kan overføre penge til udlandet langt hurtigere og med langt mindre omkostninger end hidtil.

Beskrivelse

Den danske fintech-virksomhed Inpay tilbyder hurtige, sikre og omkostningseffektive betalinger på tværs af landegrænser. Inpay har opbygget sit eget globale netværk af finansielle institutioner og en platform for ind- og udbetalinger, som gør det muligt at foretage overførslerne med en succesrate, der er førende inden for sektoren. Inpay blev anerkendt i 2021 af Financial Times som den hurtigst voksende virksomhed i Danmark og den sjette hurtigst voksende fintech-virksomhed i Europa. Inpay er reguleret af det danske Finanstilsyn, og alle kunder og transaktioner kontrolleres gennem antihvidvaskings- og antiterrorprocedurer.

 

Link til hjemmeside: www.inpay.com

Interesseret i at høre mere om vores cases og ydelser?

Kontaktperson

Ræk ud til Peter, hvis du er interesseret i at høre mere om projektet, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt
Kontakt