Københavns Transport- og Trafikpolitiske Forum

Københavns Transport- og Trafikpolitiske Forum 2020 har som sit unikke formål at etablere et uafhængigt diskussionsforum. Substantia har fungeret som sekretariat for forummet, der skal udvikle ideer, kvalitetssikre beslutninger og skabe gensidig forståelse.

Kort og godt

Situation

København er på mange måder Europas grønne hovedstad og en af de mest økonomisk succesfulde og levende europæiske byer. Men transport og trafik er stadig et af de mest udfordrende miljømæssige, sociale og politiske problemer i verden i dag – også i København. Nye samarbejder, partnerskaber og alliancer skal være med til at imødegå udfordringerne, gribe mulighederne og være med til at skabe attraktive løsninger for borgere, besøgende og virksomheder. Københavns Transport- og Trafikpolitiske Forum 2020 vil udvikle og diskutere ideer inden for de strategiske områder, der naturligt interesserer både kommunen, borgerne og de betydende virksomheder og interessenter.

Løsning

Substantia har fungeret som sekretariat for forummet, der skal udvikle ideer, kvalitetssikre beslutninger og skabe gensidig forståelse. Løbende er der produceret og inddraget analyser, cases og data. 

Resultat

Forummets ’slutprodukt’ bestod af et katalog med ideer og anbefalinger, som både kommunen og deltagerne efter aftale kan benytte, og lade sig inspirere af. 

Beskrivelse

Københavns Transport- og Trafikpolitiske Forum 2020 har som sit unikke formål at etablere et uafhængigt diskussionsforum, hvor en række betydende repræsentanter fra sektoren på ’neutral grund’ hos Substantia og uden for de etablerede politiske beslutningsprocesser kan udvikle ideer, kvalitetssikre beslutninger og skabe gensidig forståelse.

Interesseret i at høre mere om vores cases og ydelser?

Kontaktperson

Ræk ud til Louise, hvis du er interesseret i at høre mere om projektet, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt
Kontakt