LIEWOOD

LIEWOOD designer og producerer accessories, tøj og interiør i nordisk stil til babyer og små børn. Med en nyudviklet forretningsstrategi og et stærkt brandhouse blev virksomheden rustet til at forfølge drømmen om at blive Europas stærkeste livsstilsbrand.

Kort og godt

Situation

Med en stærk designprofil, hvor den nordiske designtradition og kravet om kvalitet er bærende, har LIEWOOD siden grundlæggelsen været på en massiv vækstrejse. Antallet af medarbejdere er på få år fordoblet, og som nylig modtager af Børsen Gazelle prisen voksede virksomhedens ønske om at lægge en klar strategi for fremtiden samt sikre den rette mediehåndering ovenpå et yderst tilfredsstillende resultat.

Løsning

LIWEOOD fik udviklet en forretningsstrategi og et stærkt brandhouse, der består af et tekstunivers til fremtidige kanaler og en brandbook og film, der havde til formål at skabe retning og sikre mening og trækkræft visuelt og skriftligt – internt såvel som eksternt.

Resultat

Indsatsen banede vejen for, at virksomheden i fremtiden var rustet til at forfølge drømmen om at blive Europas stærkeste livsstilsbrand. LIEWOOD udbyggede deres brand i medierne som tillidsvækkende, troværdig og førende på markedet. Herudover bistod Substantia løbende med ledelsesrådgivning, medietræning og pressehåndtering ovenpå mediernes øgede fokus på gennemsigtighed i forbindelse med vækstrejsen.

Beskrivelse

LIEWOOD designer og producerer accessories, tøj og interiør i nordisk stil til babyer og små børn. LIEWOOD blev grundlagt i 2015 af Anne Marie Lie Nielsen med det formål at skabe et interiørkoncept til børn med fokus på funktionalitet, rene linjer og enkle detaljer. LIEWOOD er funderet på et ønske om at leve et enklere familieliv med fokus på kvalitetsprodukter, der holder i mange år, fordi de ønsker at tage ansvar for de næste generationer.

Link til hjemmeside: liewood.dk

Interesseret i at høre mere om vores cases og ydelser?

Kontaktperson

Ræk ud til Louise, hvis du er interesseret i at høre mere om projektet, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt
Kontakt