Middelfart Kommune

Gennem en ny visionsproces har forvaltningen og byrådet endnu en gang samlet sig om et fælles blik på fremtiden med en vision, der skal fungere som et pejlemærke for de kommende års gode samarbejde i kommunen.  

Kort og godt

“Broerne Begynder Her” har været Middelfart Kommunes vision fra 2017-2021, og har på mange måder fungeret som en velfungerende ramme for byrådsarbejdet. I byrådet er de overbeviste om, at et samarbejde med en klar og fælles vision er grobund for en god kommune at være borger i. Middelfart Kommune ønskede en visionsproces for det nyvalgte byråd med afsæt i den eksisterende vision, som på mange måder har den været en velfungerende ramme for byrådsarbejdet.  

Løsningen bestod af en visionsproces, faciliteret i tæt samarbejde med både forvaltningen og byrådet i Middelfart Kommune. Visionsprocessen havde tre overordnede mål; (1) at sikre et fortsat højt og fokuseret ambitionsniveau i byrådsarbejdet, (2) at sikre en grundlæggende involvering i de temaer, der på tværs af partier er i kommunens interesse samt (3) at sikre en fælles forståelse af de roller og samarbejdsformer, der knytter sig til byrådsarbejdet, og som forpligter også forvaltningsledelsen i de kommende års arbejde.

Den nye vision bygger på et stærkt ’vi’, hvor alle parter mødes som ligeværdige, og hvor det handler om at spille hinanden gode. Velfærd, gode oplevelser og grøn omstilling er noget, Middelfart Kommune skaber sammen. Visionen repræsenterer et billede af den ønskede fremtid: Inden for synsvidde, men uden for den nærmeste rækkevidde. Den indeholder retning, styrkepositioner, bropiller og plan for realisering.

Beskrivelse

Middelfart Kommune er Danmarks grønne vækstkommune i Region Syddanmark og der bor omkring 38.000 indbyggere. Middelfart Kommune er beliggende i den fynske del af Trekantområdet, og er et sted der byder på masser af jobmuligheder og smuk natur lige uden for døren.

Link til hjemmeside: middelfart.dk 

 

Interesseret i at høre mere om vores cases og ydelser?

Kontaktperson

Ræk ud til Frank, hvis du er interesseret i at høre mere om projektet, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt
Kontakt