OUH - Anæstesiologisk Intensiv Afdeling V

Anæstesiologisk Intensiv Afdeling V binder hele Odense Universitetshospital sammen og spiller derfor en afgørende rolle i at hele hospitalet fungerer. En uundværlig brik. Med en ny strategi er den samlede kurs for afdelingen sat, i forbindelse med flytning til det nye supersygehus i 2022.

Kort og godt

Anæstesiologisk Intensiv Afdeling V ser behovet for en ny strategi, som kan bidrage til at sætte kursen for afdelingen, når hele hospitalet flytter til ny lokation. Med strategien ønsker Afdeling V at beskrive rejsen frem mod 2025 – som en aktiv del af Nyt OUH. Det er samtidig løftet til patienterne om at være patientens universitetshospital. 

Odense Universitetshospital har fået udviklet en ny strategi, der sætter den samlede kurs for afdelingen i forbindelse med flytning til det nye supersygehus ‘NYT OUH’ i 2022. 

Med strategien ‘Hele Patienten’ er der skabt et afsæt for Afdeling V’s fremtidige arbejde. Strategien består af en række delkomponenter, der tilsammen tegner den strategiske rejse frem mod 2025. De tæller vision, strategiske mål, indsatser og aktiviteter, byggesten og løfter samt en plan for lancering og implementering.   

Beskrivelse

Odense Universitetshospital (OUH) er et af fem danske universitetshospitaler og det største og mest specialiserede hospital i Region Syddanmark. Hospitalet er desuden specialister i behandling af en række komplicerede lidelser og behandler derfor også patienter fra hele Danmark og i nogle tilfælde også fra udlandet for f.eks. hjerte-karsygdomme, kræft og replantationer af fingre, hænder m.v. Det er OUH’s ambition at være ”Patientens Universitetshospital”.

Link til hjemmeside: ouh.dk 

Interesseret i at høre mere om vores cases og ydelser?

Kontaktperson

Ræk ud til Peter, hvis du er interesseret i at høre mere om projektet, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt
Kontakt