Odgers Berndtson

Odgers Berndtson står bag programmet CEOx1DAY, som sikrer, at de rette talenter kommer til de rette jobs i landets største og dygtigste virksomheder. Med en skarp PR- og kommunikationsstrategi blev den helt rette eksponering for programmet sikret.

Kort og godt

Situation

Odgers Berndtson står bag programmet CEOx1DAY, som sikrer, at de rette talenter kommer til de rette jobs i landets største og dygtigste virksomheder. Konceptet bygger bro mellem unge talenter og erfarne CEO’s, så der skabes en særlig relation med rig mulighed for kompetenceudvikling for begge parter. Man kan sige, at pyramiden bliver vendt på hovedet. CEOx1DAY er en unik mulighed for topledere for at få indsigt i, hvad der driver den næste generation. Indsigt, som kun de unge talenter selv kan give dem.  

Løsning

Substantia har været med på rejsen som fast kommunikationspartner, og sikret den helt rette eksponering for programmet. Som del af PR-indsatsen, blev der tilrettelagt faste og kontinuerlige aktiviteter, analyseret og produceret indhold, og udviklet strategiske dokumenter til kontinuerlig fælles viden. Kort sagt: Indhold, temaer og historier. Thought Leadership og analyse. PR og sociale medier. 

Resultat

Indsatsen sikrede den helt rette eksponering for programmet CEOx1DAY.

Beskrivelse

I mere end 50 år har Odgers Berndtson hjulpet nogle af verdens største og bedste organisationer med at finde det ledende talent, der kræves for at føre deres dagsorden frem. Virksomheden tilbyder executive search, assessment og udvikling til virksomheder af forskellig størrelse, strukturer og alder inden for mere end 50 sektorer. Hvad end det er inden for det kommercielle, det offentlige eller not-for-profit, trækker Odgers Berndtson på mere end 250 partneres erfaring og deres teams i 35 lande. 

Link til hjemmeside: www.odgersberndtson.com/da-dk 

Interesseret i at høre mere om vores cases og ydelser?

Kontaktperson

Ræk ud til Louise, hvis du er interesseret i at høre mere om projektet, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt
Kontakt