Plesner

Plesner er et af landets førende advokatfirmaer. En kommunikationsstrategi, som understøtter firmaets forretningsstrategi, havde til formål at styrke Plesners allerede gode position og omdømme. 

Kort og godt

Plesner er et af landets førende advokatfirmaer og arbejder dedikeret for at være det foretrukne valg for de mest krævende klienter, når deres væsentlige aktiver er i spil, og de har brug for rådgivning særligt i forbindelse med større transaktioner, strategisk-juridiske problemstillinger og kompleks konfliktløsning. Plesner blev grundlagt i 1918 og er løbende vokset i kraft af en række fusioner af førende, danske advokatfirmaer.

Udarbejdelsen af kommunikationsstrategien omfattede et målrettet udviklingsforløb, der identificerede og udviklede en sammenhængende strategi i et samarbejde med Plesners kommunikationsmedarbejdere og nøglemedarbejdere/partnere. 

Gennem arbejdsmøder og workshop blev strategien forankret internt. Kommunikationsstrategien understøtter firmaets forretningsstrategi og har som mål at styrke Plesners allerede gode position og omdømme. 

Beskrivelse

Plesner er et dansk advokatfirma. Plesner beskæftiger sig med alle områder inden for erhvervsret. Hovedparten af Plesners arbejde har en international dimension, og firmaet har tætte forbindelser til større advokatfirmaer over hele verden. Plesners rødder strækker sig tilbage til 1918, og firmaet – i sin nuværende form – blev etableret i starten af 00’erne gennem en række fusioner af førende, danske advokatfirmaer. Deres forretning er baseret på stærke relationer. Selvom firmaet har dybe rødder og en lang og solid historie, praktiserer de ydmyghed og tager aldrig sin succes for givet. Hos Plesner findes status quo ikke.

Link til hjemmeside: www.plesner.com

Interesseret i at høre mere om vores cases og ydelser?

Kontaktperson

Ræk ud til Louise, hvis du er interesseret i at høre mere om projektet, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt
Kontakt