Schmidt Hammer Lassen

Den danske arkitektvirksomhed Schmidt Hammer Lassen indtrådte i begyndelsen af 2018 i et strategisk partnerskab med amerikanske Perkins+Wills. Med en klar kommunikationsstrategi sikrer SHL en unik position og klare værditilbud for både kunder, interessenter og personale.

Kort og godt

Situation

Den danske arkitektvirksomhed Schmidt Hammer Lassen indtrådte i begyndelsen af 2018 i et strategisk partnerskab med amerikanske Perkins+Wills. Ved at kombinere Perkins+Wills designhistorie med Schmidt Hammer Lassens skandinaviske arkitekturtradition vil de to virksomheder i fællesskab i endnu højere grad kunne sætte høje standarder for kulturel og offentlig arkitektur. I dag har Schmidt Hammer Lassen en unik fordel, da virksomheden etablerer en lokal tilstedeværelse i både Danmark og det nordamerikanske marked. 

Løsning

Løsningen bestod af strategisk kommunikationsrådgivning i den samlede proces – i forhold til interne og eksterne målgrupper og medier.

Resultat

En samlet kommunikationsstrategi med primære hovedbudskaber, meddelelsesstruktur og plan for eksekvering.

Beskrivelse

Schmidt Hammer Lassen Architects, en del af det globale arkitekt- og designfirma Perkins and Will, er en af Skandinaviens mest anerkendte og prisvindende arkitektvirksomheder. Virksomheden blev grundlagt i Aarhus, Danmark i 1986 og leverer dygtige arkitekttjenester over hele verden, med en fornem track record som designere af international, højprofileret arkitektur. Praksissen har omfattende global erfaring i design af biblioteker og andre offentlige og kulturelle skelsættende bygninger, og dens innovative, bæredygtige og demokratiske tilgang til arkitektur har tiltrukket sig global opmærksomhed og vundet mere end 100 nationale og internationale priser. 

Link til hjemmeside: www.shl.dk

Interesseret i at høre mere om vores cases og ydelser?

Kontaktperson

Ræk ud til Louise, hvis du er interesseret i at høre mere om projektet, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt
Kontakt