Slagelse Erhvervscenter

Slagelse Erhvervscenter og Erhvervsråd har igangsat en ambitiøs proces med ønsket om en langsigtet vision for erhvervslivet. En løbende kommunikationsindsats var med til at sikre kendskabet til erhvervsvisionen.

Kort og godt

Slagelse Erhvervscenter og Erhvervsråd har igangsat en ambitiøs proces med ønsket om en langsigtet vision for erhvervslivet i Slagelse Kommune ‘Erhvervsvision 2030’. Visionen skal sikre udviklingen og samle hele Slagelse Kommune. Visionen bliver til ved hjælp af en involverende indsats af de offentlige og private erhvervsdrivende. Substantia har hjulpet med at få skabt en god proces omkring erhvervsvisionen ved løbende involvering af stakeholdere samt kommunikations- og PR-tiltag. Det indledende arbejde og involverende proces blev afsluttet på en stor erhvervskonference i april 2022, hvor rammen for visionen blev præsenteret.

Substantia hjalp Slagelse Erhvervscenter med at involvere de rette stakeholdere, udarbejde kommunikationsplaner, bistå med strategisk kommunikationsrådgivning samt udarbejde et rammeværktøj for erhvervsvisionen. Derudover har Substantia hjulpet med at udarbejde programmet for den store erhvervskonference i april 2022 og sikre et involverende og udbytterigt program.

Ved løbende involvering af erhvervsprofiler fra Slagelse Kommune i form af workshops samt kommunikation af visionsarbejdet, sikrede Substantia de bedste forudsætninger for visionens succes. Alle vigtige stakeholdere blev involveret i processen og konferencen blev bygget op om involverende tiltag og gruppearbejde. Den løbende kommunikationsindsats var med til at sikre kendskabet til erhvervsvisionen.

Beskrivelse

Slagelse Erhvervscenter er en dedikeret støtte for dem, der driver eller ønsker
at etablere virksomhed i Slagelse Kommune.
Slagelse Erhvervscenter har som primært mål at fremme og styrke erhvervslivet over hele kommunen gennem iværksætterstøtte, forretningsudvikling, digitalisering, bæredygtighed og netværk. Som en aktiv partner for erhvervslivet arbejder Slagelse Erhverv målrettet på at skabe optimale betingelser og rammer for den lokale virksomhedsdrift.

Link til hjemmeside: www.slagelseerhvervscenter.dk

Interesseret i at høre mere om vores cases og ydelser?

Kontaktperson

Ræk ud til Paulina, hvis du er interesseret i at høre mere om projektet, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt
Kontakt