Tekniq Arbejdsgiverne

TEKNIQ Arbejdsgiverne er Danmarks tredjestørste arbejdsgiver- og erhvervsorganisation. Med en interessentanalyse fik organisationen indsigt i sine mulighedsrum.

Kort og godt

Situation

TEKNIQ Arbejdsgiverne er Danmarks tredjestørste arbejdsgiver- og erhvervsorganisation med godt 55.000 medarbejdere inden for bygge- og installationsbranchen. For at øge sin gennemslagskraft, identificere alliancemuligheder og prioritere sin politiske interessevaretagelse havde organisationen brug for at kende sit mulighedsrum bedre.

Løsning

TEKNIQ fik gennemført en interessentanalyse, som et led i at realisere organisationens fulde potentiale. Formålet er at lægge trædestenene til en ny strategisk retning, der faciliterer større indflydelse på Christiansborg og om nødvendigt et større kendskab til erhvervsorganisationen.

Resultat

Med interessentanalysen i hånden får TEKNIQ et nyt redskab til at styrke, målrette og effektivisere sit arbejde med politisk interessevaretagelse, relationer og kommunikation.

Beskrivelse

TEKNIQ Arbejdsgiverne er Danmarks tredjestørste arbejdsgiver- og erhvervsorganisation med godt 55.000 medarbejdere inden for bygge- og installationsbranchen. Organisationen er en afgørende aktør inden for beskæftigelse, grøn omstilling og uddannelse, hvor den kan bidrage med stor viden, erfaring og faglighed.  

Link til hjemmeside: www.tekniq.dk 

Interesseret i at høre mere om vores cases og ydelser?

Kontaktperson

Ræk ud til Peter, hvis du er interesseret i at høre mere om projektet, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt
Kontakt