Tekniq Arbejdsgiverne

TEKNIQ Arbejdsgiverne er Danmarks tredjestørste arbejdsgiver- og erhvervsorganisation. Med en interessentanalyse fik organisationen indsigt i sine mulighedsrum.

Kort og godt

TEKNIQ Arbejdsgiverne er Danmarks tredjestørste arbejdsgiver- og erhvervsorganisation med godt 55.000 medarbejdere inden for bygge- og installationsbranchen. For at øge sin gennemslagskraft, identificere alliancemuligheder og prioritere sin politiske interessevaretagelse havde organisationen brug for at kende sit mulighedsrum bedre.

TEKNIQ fik gennemført en interessentanalyse, som et led i at realisere organisationens fulde potentiale. Formålet er at lægge trædestenene til en ny strategisk retning, der faciliterer større indflydelse på Christiansborg og om nødvendigt et større kendskab til erhvervsorganisationen.

Med interessentanalysen i hånden får TEKNIQ et nyt redskab til at styrke, målrette og effektivisere sit arbejde med politisk interessevaretagelse, relationer og kommunikation.

Beskrivelse

TEKNIQ Arbejdsgiverne er Danmarks tredjestørste arbejdsgiver- og erhvervsorganisation med godt 55.000 medarbejdere inden for bygge- og installationsbranchen. Organisationen er en afgørende aktør inden for beskæftigelse, grøn omstilling og uddannelse, hvor den kan bidrage med stor viden, erfaring og faglighed.  

Link til hjemmeside: www.tekniq.dk 

Interesseret i at høre mere om vores cases og ydelser?

Kontaktperson

Ræk ud til Peter, hvis du er interesseret i at høre mere om projektet, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt
Kontakt