TIER

TIER skaber med sine grønne løbehjul et alternativt transportmiddel til beboerne i mere end 20 europæiske byer – også i København.

Kort og godt

Situation

I en by som København, med et verdensledende engagement og investeringsniveau i grønne transportmuligheder, kan efterspørgslen på mikromobilitet – og dét at kunne bevæge sig frit, komme hurtigt fra A til B, sikkert, bekvemt og bæredygtigt – kun vokse. Det vil i stigende grad være en afgørende årsag til, at folk vælger at leve i, arbejde i eller besøge morgendagens byer. TIER skaber med sine grønne løbehjul et alternativt transportmiddel til beboerne i mere end 20 europæiske byer – også i København.

Løsning

Substantia har bistået TIER med rådgivning og sparring på tværs af discipliner som medierelationer, positionering, pressehåndtering og strategisk PA-rådgivning. Fokusset har været en proaktiv tilgang til at positionere TIER i danske medier. 

Resultat

I samarbejde med værtsbyerne arbejder TIER for at sikre, at løbehjulene og virksomhederne bag tjener både borgernes og de besøgendes interesser – samtidig med at der sikres fornuftige forretningsvilkår for virksomhederne bag den nye mikromobilitet. En fornuftig brug af de grønne løbehjulbetyder mindre bilkørsel og flere mennesker på grønne, alternative transportmidler.

Beskrivelse

Bæredygtighed er en vigtig drivkraft for TIER’s mission om at ændre mobilitet til det gode. Som den førende udbyder af mikromobilitet, sigter vi mod at drive overgangen til lav-carbon transport. 

Link til hjemmeside: tier.app

Interesseret i at høre mere om vores cases og ydelser?

Kontaktperson

Ræk ud til Mark, hvis du er interesseret i at høre mere om projektet, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt
Kontakt