UCL

Med en fælles marketingplatform kan kommunikationen nu tilrettelægges, så der opstår interesse og engagement, som fører til samarbejde og partnerskaber.

Kort og godt

Situation

UCL er en uddannelsesinstitution, der også udbyder service- og konsulentaktiviteter, kurser og efter-og videreuddannelse. UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole’s afdeling for efter- og videreuddannelse, KomO, er resultatet af en fusion mellem to uddannelsesinstitutioner med et fokus på livslang læring. KomO ønskede en fælles marketingplatform, der kan fungere som afsæt for en fremtidig strategi om at styrke efter- og videreuddannelsers rolle i samfundet, samt som en intern forankring, der styrker organisationen salg, markedsføring og PR. 

Løsning

Løsningen bestod af en fælles marketingplatform, hvor KomOs hovedindsatser er identificeret og kvalificeret. Processen blev afviklet via workshops og møder med UCL og de valgte strategiske nedslagspunkter forstås som de indsatser, der er enighed om at grundfortællingen og kommunikations-og markedsføringsindsatsen skal understøtte. Marketingplatformen skal virke i de forskellige arenaer som UCL og KomO kommunikerer i. Gennemgående for alle tre arenaer er den involverende indsats. Kommunikationen skal tilrettelægges, så der opstår interesse og engagement, der fører til samarbejde, partnerskaber og opgaver og dermed værdi for både KomO og samfundet. 

Resultat

Marketingplatformen hviler på en række styrkepositioner, som blev defineret i fællesskab af chefer i KomO og kommunikationsafdelingen. Styrkepositionerne fungerer som analysens konklusion og det som grundfortællingen og marketingstrategien bygger på. Grundfortællingen kommunikerer en fælles identitet, som rummer og balancerer KomO’s mange forskellige aktiviteter til både offentlige og private kunder, organisationer og enkeltpersoner.

Beskrivelse

UCL er en videregående uddannelsesinstitution, som bygger på en tæt forbindelse til professioner og den praksis, institutionen uddanner til. Det har afgørende betydning for kvaliteten af de kurser og forløb de tilbyder, at UCL står på praksisnær forskning og en aktuel viden om de mange forskellige professioner og erhverv. Et kendskab som fagligt matcher den teknologiske udvikling i både private erhverv og en række velfærdsprofessioner.  

Link til hjemmeside: www.ucl.dk 

Interesseret i at høre mere om vores cases og ydelser?

Kontaktperson

Ræk ud til Marcus, hvis du er interesseret i at høre mere om projektet, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt
Kontakt