10

Corporate

ESG kommunikation

Mens de formelle krav til ESG-praksis stiger, er virksomheder tilbageholdende med ESG-kommunikation. Ved at integrere ESG-positionering i rapporteringsarbejdet kan virksomheder opnå en styrket og differentieret position med afsæt i ESG-indsatser, der lever op til både nuværende og kommende rapporteringskrav.

Vi samarbejder med NORD Advise, som har ekspertise inden for regnskaber og dataanalyse. Gennem vores samarbejde tilbyder vi en integreret tilgang, der starter med en dybdegående analyse af din virksomheds nuværende ESG-indsats. Målet er at identificere nøgleområder, hvor virksomheden kan forbedre sin rapportering og kommunikation og skabe reel forretningsværdi samtidig med at fremme bæredygtig praksis og reducere risiko for uhensigtsmæssig regulering.

Få merværdi af ESG-rapportering ved ESG-aktivering

 

Regulatorisk
Stigende regulatoriske krav til virksomheders ESG-rapportering – bedst eksemplificeret ved CSRD-krav, der fra 2024 gælder alle børsnoterede virksomheder i EU og som over de næste år vil påvirke langt de fleste virksomheder – enten direkte eller som leverandører.

Kommercielt 
Kunder, investorer og långivere o er i stigende grad fokuseret på bæredygtighed, hvilket bliver understreget i undersøgelser, der fremhæver bæredygtighedens kritiske rolle i købsbeslutninger.

Politisk
ESG-agendaen har fundet vej ind i centrum af den politiske debat. Tendensen afspejler en voksende anerkendelse af, at økonomisk vækst skal balanceres med miljømæssige hensyn og social ansvarlighed.

Partnerskab med NORD Advise

 

NORD Advise er eksperter inden for regnskaber og dataanalyse, og vi har indgående erfaring med at positionere virksomheder i markedet og samfundet.

Vores partnerskab tilbyder en integreret tilgang, der starter med en dybdegående analyse af virksomhedens nuværende ESG-indsats. Målet er at identificere nøgleområder, hvor virksomheden kan forbedre sin rapportering og kommunikation og skabe reel forretningsværdi samtidig med at fremme bæredygtig praksis og reducere risiko for uhensigtsmæssig regulering.