EWII

EWII har afsat en milliard til et stort fiberudrulningsprojekt i Vejle. Med fokus på intern og ekstern kommunikation, har de forskellige stakeholdere kunne skabe stærkere relationer.

Kort og godt

Situation

EWII Fibernet har afsat over en milliard til flere store fiberudrulningsprojekter i Trekantsområdet, bl.a. Vejle og Kolding. Et succeskriterie for projekterne er, at projekternes stakeholdere føler sig velinformerede og involverede i løbet af hele projektets løbetid – og dermed at kritik og negativ omtale minimeres. Substantia driver processen, lægger kommunikationsstrategien, rådgiver om den interne og eksterne kommunikation og hjælper med at skabe stærkere relationer og bygge alliancer.

 

Løsning

Tilgangen til arbejdet var at sikre en god, inddragende proces med EWIIs eget projekthold, der aldrig har arbejdet med kommunikation på denne måde. Indledningsvist var der fokus på en omfattende mapping af alle stakeholdere og en målrettet indsats/handleplan for hver af dem. Dernæst fokus på udvikling af kommunikationsstrategi, budskabsplatform, involverende workshops m.m. Den løbende rådgivning foregår på ugentlig basis og består af procesoptimering, stakeholder management og aktiviteter ifm. allianceopbygning og PR.

Resultat

Begge projekter er igangværende. Indsatsen har fået positive tilbagemeldinger fra berørte stakeholdere og projekterne har kun fået positiv omtale. EWII har styrket sin organisation, hvad angår projektledelse og kommunikation. Metoderne videreføres til andre projekter.

Beskrivelse

EWIIs hovedkvarter ligger i Trekantområdet, hvorfra organisationen er leverandør af elnet, vand, fjernvarme og fiber. Derudover sælger EWII el, bredbånd, varmepumper og ladestandere, og driver ligeledes elforsyningen på Bornholm. EWII er en af Trekantområdets største private arbejdspladser med mere end 600 medarbejdere, der hver dag arbejder for at sikre høj kvalitet i både rådgivning, service og produkter.

Link til hjemmeside: ewii.dk

Interesseret i at høre mere om vores cases og ydelser?

Kontaktperson

Ræk ud til Paulina, hvis du er interesseret i at høre mere om projektet, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt
Kontakt