The Old Irish Pub

Den populære pubkæde Old Irish Pub har i en årrække været på en ambitiøs vækstrejse. Med support og rådgivning i salgsprocessen blev barkædens værdi tydeliggjort for kunder og investorer – før, under og efter salget.

Kort og godt

Situation

Den populære pubkæde Old Irish Pub har i en årrække været på en ambitiøs vækstrejse. Det er i dag den største familieejede pub-kæde i Nordeuropa med mere end 1.800 medarbejdere og 5 millioner besøgende hvert år. Old Irish Pub henvendte sig til Substantia i forbindelse med, at de ønskede en ny investor med ombord på vækstrejsen.

Løsning

Substantias rolle var at supportere i salgsprocessen med risikovurderinger og
-mitigering, udarbejde beredskaber, forberedelse af intern og ekstern kommunikation, udarbejde analyser samt proaktiv kommunikation med det formål at tydeliggøre barkædes værdi for kunder og investorer – før, under og efter salget. Arbejdet blev udført i tæt samarbejde med direktionen i Old Irish Pub samt bestyrelsen, ejerkredsen og det øvrige eksterne rådgiverteam.

Resultat

I august 2023 indgik Old Irish Pub et finansielt og strategisk partnerskab med investeringsselskabet Standard Investment for at videreudvikle barkædens appellerende koncept og accelerere kædens europæiske vækst.

Old Irish Pub fandt dermed den rette partner og investor – og nyheden om partnerskabet blev taget nøgternt og godt imod hos offentlighed, leverandører, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Beskrivelse

The Old Irish Pub er Nordens største pubkæde med i alt 18 pubber fordelt ud i landet. Derudover har The Old Irish Pub også pubber i Norge, Finland, Spanien, og flere på vej.

Link til hjemmeside: www.oldirishpub.dk 

Interesseret i at høre mere om vores cases og ydelser?

Kontaktperson

Ræk ud til Paulina, hvis du er interesseret i at høre mere om projektet, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt
Kontakt