Zirq Solutions

Zirq Solutions er ejet af Norsk Gjenvinning-koncernen, som i dag er Norges største leverandør af genanvendelse- og miljøtjenester. En strategi for PR- og PA-aktiviteter havde betydning for Zirq Solutions position på det danske marked.

Kort og godt

Zirq Solutions, ejet af Norsk Gjenvinning Norge, tilbyder tjenester som reducerer klimaaftrykket for kunderne, der er i besiddelse af affaldet, og som får mulighed for at genvinde materialerne i stedet for at genvinde energien i affaldet. Norsk Gjenvinning-koncernen er i dag Norges største leverandør af genanvendelse- og miljøtjenester, og i de kommende år forventer virksomheden at ekspandere sine aktiviteter markant i Europa. Et af Norsk Gjenvinnings strategiske mål er at opnå en endnu stærkere position på det danske, svenske og engelske marked.

Substantia har bistået med strategi for PA- og PR-aktiviteter i form af kortlægning af centrale aktører, samt håndtering af presse og PR-tiltag. Vi har sammen med Zirq Solutions udviklet en grundlæggende kommunikationsplatform, herunder grundfortælling, som kan danne udgangspunkt for en stærk positionering af Zirq på de tre arenaer: Marked, organisation og samfund, samt som Thought Leader og bærende aktør inden for cirkulær økonomi i Danmark.

Zirq Solutions har fået en tydelig position gennem en kommunikationsplatform med klare og stærke budskaber, øget presseomtale samt dialogmøder med centrale stakeholdere inden for cirkulær økonomi – og som har betydning for Zirq Solutions’ positionering i Danmark.

Beskrivelse

Zirq Solutions’ teknologi gør det muligt at sortere rene råvarer, så som forskellige typer plast, glas og metal. Zirq Medical, som er en scale-up blandt virksomhederne i Zirq Solutions, har ambitioner om at gøre sundhedssektoren cirkulær og bevare værdifulde råvarer, der allerede er i omløb. Tidligere skulle klinisk risikoaffald sendes til forbrænding, fordi der manglede teknologiske løsninger, der kunne dekontaminere klinisk affald, så det kunne omdannes til genanvendte råvarer. Målet er at være førende globalt inden for genanvendelse af medicinsk udstyr.

 

Link til hjemmeside: www.zirqsolutions.com

Interesseret i at høre mere om vores cases og ydelser?

Kontaktperson

Ræk ud til Louise, hvis du er interesseret i at høre mere om projektet, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt
Kontakt