Peter Goll

Peter Goll er Administrerende Direktør & Partner hos Substantia. Peter har 20 års erfaring som leder med kommercielt ansvar og 25 års erfaring som kommunikationsrådgiver, bl.a. som kommunikationsdirektør hos Københavns Lufthavn og har arbejdet som rådgiver inden for en lang række virksomheder med corporate kommunikation, Public Affairs, kriserådgivning, digital kommunikation, PR og positionering. Peter er en erfaren kriserådgiver, der har håndteret større krisesager for en række ledende danske og internationale virksomheder indenfor et bredt udvalg af sektorer.

Peter har arbejdet for internationale energiselskaber og med grøn transformation – både som konsulent og som direktør med ansvar for ESG, Regulatory Affairs, corporate og intern kommunikation i Københavns Lufthavne. Peter Goll har desuden været særlig rådgiver for justitsminister Morten Bødskov under EU-formandskabet.

Peter Goll er bachelor i statskundskab og har en diplomuddannelse i ledelse af professionelle servicevirksomheder fra Harvard Business School. 

 

Peter Goll
Peter Goll Peter Goll Peter Goll Peter Goll Peter Goll Peter Goll Peter Goll Peter Goll Peter Goll Peter Goll Peter Goll Peter Goll Peter Goll Peter Goll Peter Goll Peter Goll Peter Goll Peter Goll Peter Goll Peter Goll