Kampagner

Kampagnerne kan handle om grøn omstilling, om sundhedsløsninger eller om rekruttering af studerende til velfærdssektorerne. Vi sikrer den rigtige strategi, den skarpe idé og involveringen af alle de parter og interessenter, der har den nødvendige viden. Vi sikrer også den professionelle projektledelse og det samspil, der skal effektivitet tværs af discipliner og kanaler.

Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner

Services

Vi aktiverer mange virkemidler i forening: Events, PR, og digitale kampagner på SoMe. Vi samarbejder med stærke specialister inden for digital eksekvering og markedsføring, med designere og med film- og produktionsselskaber.

01

IR kommunikation m.m

Finansiel kommunikation er afgørende i forbindelse med fx opkøb, frasalg og børsintroduktioner og handler om kommunikationen af strategisk vigtige prioriteringer, der har direkte indflydelse på virksomhedens værdiansættelse og værdiskabelse. Schultz J & Goll rådgiver om Finansiel kommunikation og Investor Relations, og vi lægger PR-køreplan for fusioner, børsnoteringer og kapitalrejsninger.

02

Krisekommunikation

God krisekommunikation handler om at forstå, hvad det er, der er den egentlige problemstilling bag krisen. Det lyder oplagt – men de fleste virksomheder kommer galt af sted, fordi de i krisehåndteringen forledes til at fokusere for meget på symptombehandling frem for at adressere den grundlæggende problemstilling, der driver krisen. Samtidig skal traditionelle medier og de sociale, interessenter, regulatorer og politikere håndteres med klar strategi, velafprøvede redskaber og metodikker og stor professionalisme. Vi rådgiver store og mellemstore virksomheder om håndtering af tillidskriser, konflikter, ulykker, it-nedbrud og meget mere. Vi er rådgivere hele vejen gennem forløbet. Vi afdækker styrker og svagheder i håndteringen, vi udarbejder krisestrategier og -beredskaber, vedligeholder kompetencer og træner ledelse og nøglemedarbejdere. Undervejs monitorer de redaktionelle og de sociale medier og reagerer på baggrund af indsigt. Og vi bistår med dialogen med medier og interessenter.

03

Ledelseskommunikation

God ledelseskommunikation gennemsyrer gode virksomheder. Det handler bl.a. om, hvordan vi omgås, skriver til hinanden, taler til hinanden, holder møder og samarbejder med både interne og eksterne stakeholders.

Schultz J & Goll rådgiver både større ledelsesgrupper og enkeltpersoner i bl.a. strategi- og forandringskommunikation, personlige præsentationskompetencer, medietræning, valg af medier og kanaler (townhall meetings, events, digitale medier, touch points etc.).

PROJEKTER PROJEKTER PROJEKTER PROJEKTER PROJEKTER PROJEKTER PROJEKTER PROJEKTER PROJEKTER PROJEKTER PROJEKTER PROJEKTER PROJEKTER PROJEKTER PROJEKTER

Se relevante kampagne-projekter

01 Kaktustårnene

Kaktustårnene

Med spidse facader og karakteristiske konturer er Kaktustårnene blevet en del af Københavns skyline. Op til lanceringen, opstod der behov for en klar fortælling og kommunikation om projektet. 

Læs mere
Læs mere
02 Grundfos – Safe Water

Grundfos – Safe Water

Med en international, digital kampagne blev der skabt opmærksomhed om det vigtige arbejde, der udføres af enkeltpersoner, virksomheder, NGO’er, regeringer og lokalsamfundene selv for at sikre vand til alle.

Læs mere
Læs mere
03 Naturkraft

Naturkraft

Naturkraft er en oplevelsespark ved Ringkøbing, hvor du kan komme tæt på den vestjyske natur. Op til åbningen af parken i 2020, satte en strategisk kommunikationsindsats fokus på åbningen og Naturkrafts identitet som en katalysator for den grønne omstilling.

Læs mere
Læs mere

Vores kompetencer

Vores rådgivere er et hold af erfarne kræfter, der har prøvet det meste. Arbejdet for danske og globale virksomheder. Arbejdet politisk, kommercielt og ledelsen af virksomheder i de sektorer, vi er specialister i: Infrastruktur, energi, pharma, professional services og den offentlige sektor.

Mød vores specialister

Peter Goll

Læs mere

Peter Goll Peter Goll Peter Goll Peter Goll Peter Goll Peter Goll Peter Goll Peter Goll Peter Goll Peter Goll Peter Goll Peter Goll Peter Goll Peter Goll Peter Goll Peter Goll Peter Goll Peter Goll Peter Goll Peter Goll
Peter Goll
Peter Goll er Administrerende Direktør & Partner hos Substantia og har 25 års erfaring som kommunikationsrådgiver og 20 år som leder med kommercielt ansvar, bl.a. som kommunikationsdirektør hos Københavns Lufthavn og har arbejdet som rådgiver inden for en lang række virksomheder med corporate kommunikation, Public Affairs, kriserådgivning, digital kommunikation, PR og positionering.
Paulina Wata Rosenquist

Læs mere

Paulina Wata Rosenquist Paulina Wata Rosenquist Paulina Wata Rosenquist Paulina Wata Rosenquist Paulina Wata Rosenquist Paulina Wata Rosenquist Paulina Wata Rosenquist Paulina Wata Rosenquist Paulina Wata Rosenquist Paulina Wata Rosenquist Paulina Wata Rosenquist Paulina Wata Rosenquist Paulina Wata Rosenquist Paulina Wata Rosenquist Paulina Wata Rosenquist Paulina Wata Rosenquist Paulina Wata Rosenquist Paulina Wata Rosenquist Paulina Wata Rosenquist Paulina Wata Rosenquist
Paulina Wata Rosenquist
Paulina Wata Rosenquist er partner og director of operations hos Substantia.  Hun har mere end 10 år erfaring i kommunikationsbranchen både fra den private- og offentlige sektor – senest som PR- og Kommunikationschef for en af landets store entreprenørkoncerner.
Louise Helstrup Guldager

Læs mere

Louise Helstrup Guldager Louise Helstrup Guldager Louise Helstrup Guldager Louise Helstrup Guldager Louise Helstrup Guldager Louise Helstrup Guldager Louise Helstrup Guldager Louise Helstrup Guldager Louise Helstrup Guldager Louise Helstrup Guldager Louise Helstrup Guldager Louise Helstrup Guldager Louise Helstrup Guldager Louise Helstrup Guldager Louise Helstrup Guldager Louise Helstrup Guldager Louise Helstrup Guldager Louise Helstrup Guldager Louise Helstrup Guldager Louise Helstrup Guldager
Louise Helstrup Guldager
Louise Helstrup Guldager er Partner og Director of PR & Crisis Management hos Substantia. Hun har arbejdet med PR, medier, strategisk kommunikation og krisekommunikation på begge sider af bordet i 17 år – de sidste 4 år hos Substantia. Louise rådgiver og træner administrerende direktører, bestyrelsesmedlemmer og ledere i den private og offentlige sektor med at opbygge og beskytte deres omdømme.

Interesseret i at høre mere om vores kampagneydelser?

Kontakt Louise for at høre mere
Kontakt
Kontakt